Informatie

Het Nieuwe Stadsterras is van woensdag t/m zondag geopend. Woensdag: 16:00 – 23:00, donderdag: 16:00 – 00:00, vrijdag: 16:00 – 00:00, zaterdag: 13:00 – 00:00, zondag:  13:00 – 23:00.

QR-codes

Op Het Nieuwe Stadsterras kun je alleen betalen met PIN. Bestellen doe je via de QR-codes die op elke tafel liggen. Scan de code met je telefoon, maak je keuze op ons digitale menu en plaats je bestelling. Blijf lekker zitten, wij brengen je bestelling naar je toe!

Corona regels

Het Nieuwe Stadsterras zal geheel volgens de richtlijnen van het RIVM gerealiseerd worden. Iedereen moet zich veilig voelen en de gezondheid van bezoekers en crew staat voorop. Hiervoor vragen wij jullie om goed je goed aan de maatregelen te houden; was je vieze handjes bij onze entree, houd 1,5 meter afstand van je medemens (behalve je lief) en blijf lekker thuis als je je niet goed voelt. Als iedereen zich hieraan houdt, is er straks weer meer mogelijk.

Reserveren

Je hoeft niet te reserveren bij Het Nieuwe Stadsterras als je met minder dan 10 personen bent. Je kunt aanmelden bij de poort, dan zoeken we een plekje voor je. Let op: er kunnen wel maar maximaal vier personen aan een tafel zitten. Ben je met meer dan 10 personen? Laat je gegevens dan achter via de reserverings knop, dan maken we een passend voorstel. Let op: groepen van groter dan 15 krijgen een aangepast menu voor het eten. We bespreken graag de mogelijkheden!

Veelgestelde vragen

De openingstijden zijn geheel afhankelijk van de huidige corona maatregelen. Kijk op de informatiepagina voor de meest up-to-date openingstijden.

Je hoeft niet te reserveren bij Het Nieuwe Stadsterras als je met minder dan 10 personen bent. Kom je met meer dan 10 man? Kijk dan op de reserveringspagina.

Wat tof dat ons wil komen versterken! Je kunt je inschrijven via deze link. Je hoort z.s.m. van ons of we een plekje voor je hebben.

Maar natuurlijk! Onze cateraars bezorgen jou allerlei soorten lekkere versnaperingen en houden daarbij rekening met verschillende wensen.

Wat denk je zelf? Het is verboden om je eigen consumpties mee te nemen naar Het Nieuwe Stadsterras. Maar dat is ook helemaal niet nodig! De keuze is reuze en er is voor ieder wat wils.

Nee, je kunt alleen betalen met iDeal. Zorg dat je telefoon opgeladen is, anders hebben wij wel een stroompunt voor je bij de bar. Bestellen doe je via de QR-codes die op elke tafel liggen.

Zeker! Er zijn meer dan genoeg toiletten die dagelijks worden schoongemaakt. Hier kunnen we tevens onze handjes regelmatig wassen!

Blijf op de hoogte

Wil jij alles weten over de nieuwste ontwikkelingen, versoepelingen en nieuwtjes rondom Het Nieuwe Stadsterras? Schrijf je dan gauw in voor onze nieuwsbrief.