Warenhuis Ditjes & Datjes

Dit jaar opent het Warenhuis Ditjes & Datjes op Het Nieuwe Stadsterras. Hier kun je rondsnuffelen tussen vintage kleding, sieraden en andere leuke hebbedingetjes. 

ASJEWAH

ASJEWAH verkoopt prachtige zilveren sieraden. Oorbellen, armbanden, hangers en ringen: alles is met liefde samengesteld en komt van over de hele wereld. 

Vintage Style Mix

Bij Vintage Style Mix shop je de leukste tweedehands pareltjes. Duik de rekken in en flaneer vervolgens op het terras in jouw gloednieuwe vintage outfit!

Argibald

Argibald is het pseudoniem van de Utrechtse Kunstenaar en Cartoonist Willem Bentvelzen. Willem publiceert absurdistische cartoons die je op kaarten kan kopen.  Naar wie stuur jij hem op de post? 

dieren cartoons

Dierencartoons. Lachen met dieren – of lachen de dieren? Ironische kaarten met dierencartoons die geheid een glimlach op je gezicht toveren. 

dream design shop

Dream Design Shop verkoopt allerlei leuke spulletjes, variërend van zelfgemaakte (wikkel)armbanden, ibizabandjes tot sleutelhangers, tassenhangers, sjaals en trendy portemonnees. Daarnaast verkopen ze ook superleuke woonaccessoires!

toffe sokken

De naam zegt het al: hier koop je toffe sokken! Sokken met kekke printjes voor iedere gelegenheid. Leuk om cadeau te doen of gewoon lekker om zelf in te stunten. 

Partners

Help mee met het nieuwe stadsterras!